Spring naar hoofd-inhoud

Diensten

Auto onderhoud en reparatie

Onderhoud van uw auto is het belangrijkste na aanschaf. Uw auto is bij Auto Bijlsma in vertrouwde handen voor periodiek onderhoud, de zogenaamde grote beurt en kleine beurt. We zijn gespecialiseerd in Mercedes, maar hebben de kennis en ervaring om elk automerk te onderhouden en repareren. Lees meer over onderhoud en reparatie.

APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring APK is een wettelijk verplichte autokeuring. Uw auto wordt beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

 

APK + Beurt

De APK keuring wordt vaak gecombineerd met een grote of kleine onderhoudsbeurt.

Auto diagnose

Bij elektronische storingen of storingen in het motormanagement kunnen wij uw auto vakkundig uitlezen en vervolgens de problemen oplossen. In onze werkplaats beschikken we over de meest geavanceerde en moderne autodiagnose apparatuur. We beschikken over een originele Mercedes testkast en een universele testkast voor alle automerken.Zo kunnen we van alle automerken de computer uitlezen bij storingen en eventueel resetten. Door middel van een snelle en accurate diagnose houden we de kosten laag.

Airco Service

Servicebeurt voor uw airco waardoor deze langer meegaat.

Een airco-installatie is een gesloten systeem, gevuld met een ‘koudemiddel’. De lucht die de auto binnenkomt wordt langs de airco-installatie gevoerd en zo gekoeld. Deze droge lucht zorgt ervoor dat u zich minder vermoeid en ‘plakkerig’ voelt tijdens of na een (lange) rit. Het is dan ook prettig dat de airco-installatie in uw auto goed werkt. Elke auto met een airco-installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Met onze airco service voorkomt u later hoge reparatiekosten

MERCEDES BENZ contactsleutel laten bijmaken?

Bij ons kunt u terecht voor het bijmaken en/of kopiëren van bijna alle Mercedes Benz contactsleutels van bouwjaar 1998 tot aan 2017.

De kosten incl inleren en contactsleutel zijn: 185 euro incl BTW

Meer informatie

Ruit reparatie

Een sterretje kan doorscheuren waardoor u minder zicht heeft. Het is belangrijk om dit snel te laten herstellen. Beschadigingen in de voorruit kunt u bij ons snel laten repareren.

In- en verkoop

Voor een betrouwbare jonge auto of bedrijfsauto tot 3500 kg kunt u bij ons terecht. Vindt u bij ons niet de auto die u graag wilt, dan kunt u vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen.

Bekijk het aanbod op de pagina Verkoop.

Auto taxatie

U kunt bij ons uw auto laten taxeren.

Uw auto taxeren kan van belang zijn bij de verzekering van een oldtimer, klassieker of een bijzondere moderne auto.

Ook bij aan- of verkoop kan een taxatie van belang zijn. U krijgt een onafhankelijk oordeel over de waarde van de auto.

Auto lease

Lease auto's Surhuisterveen: Bij Auto Bijlsma heeft u een grote keuze Wij helpen u met het uitzoeken van de voor u voordelige keuze qua looptijd, maandlasten en belastingen voor uw lease auto. Auto Bijlsma voorziet u van u het juiste advies.

Lage lease kosten

Of u nu een korte looptijd wilt of zo laag mogelijke kosten voor uw lease auto, wij rekenen uit welk leasecontract voor u het voordeligst uitkomt.

Bij Auto Bijlsma bent u ervan verzekerd, dat u het grootst mogelijke voordeel uit uw leasecontract haalt zowel voor wat betreft het fiscale voordeel als de restwaarde van de auto!

Voor meer informatie bel 0512 354321 of email: info@autobijlsma.nl