Diensten

Diensten

Onderhoud en reparatie

Onderhoud van uw auto is het belangrijkste na aanschaf. Uw auto is bij Auto Bijlsma in vertrouwde handen voor periodiek onderhoud, de zogenaamde grote beurt en kleine beurt. We zijn gespecialiseerd in Mercedes, maar hebben de kennis en ervaring om elk automerk te onderhouden en repareren. Lees meer over onderhoud en reparatie.

APK keuring

APK keuring + Beurt

De Algemene Periodieke Keuring APK is een wettelijk verplichte autokeuring. Uw auto wordt beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie. 

APK + Beurt

De APK keuring wordt vaak gecombineerd met een grote of kleine onderhoudsbeurt.

Auto diagnose

Auto diagnose

Bij elektronische storingen of storingen in het motormanagement kunnen wij uw auto vakkundig uitlezen en vervolgens de problemen oplossen. In onze werkplaats beschikken we over de meest geavanceerde en moderne autodiagnose apparatuur. We beschikken over een originele Mercedes testkast en een universele testkast voor alle automerken.Zo kunnen we van alle automerken de computer uitlezen bij storingen en eventueel resetten. Door middel van een snelle en accurate diagnose houden we de kosten laag.

Airco Service

Airco Service Surhuisterveen

Servicebeurt voor uw airco waardoor deze langer meegaat.

Een airco-installatie is een gesloten systeem, gevuld met een ‘koudemiddel’. De lucht die de auto binnenkomt wordt langs de airco-installatie gevoerd en zo gekoeld. Deze droge lucht zorgt ervoor dat u zich minder vermoeid en ‘plakkerig’ voelt tijdens of na een (lange) rit. Het is dan ook prettig dat de airco-installatie in uw auto goed werkt. Elke auto met een airco-installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Met onze airco service voorkomt u later hoge reparatiekosten

Naar boven

Ruit reparatie

Ruit reparatie

Een sterretje kan  doorscheuren waardoor u minder zicht heeft. Het is belangrijk om dit snel te laten herstellen. Beschadigingen in de voorruit kunt u bij ons snel laten repareren. 

Naar boven

In- en verkoop

In- en verkoop

Voor een betrouwbare jonge auto of bedrijfsauto tot 3500 kg kunt u bij ons terecht. Vindt u bij ons niet de auto die u graag wilt, dan kunt u vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen. 

Bekijk het aanbod op de pagina Verkoop.

Naar boven

Auto taxatie

Auto taxatie

U kunt bij ons uw auto laten taxeren.

Uw auto taxeren kan van belang zijn bij de verzekering van een oldtimer, klassieker of een bijzondere moderne auto.

Ook bij aan- of verkoop kan een taxatie van belang zijn. U krijgt een onafhankelijk oordeel over de waarde van de auto. 

Naar boven

Auto lease

Auto Lease Surhuisterveen

Lease auto's Surhuisterveen: Bij Auto Bijlsma heeft u een grote keuze

Wij helpen u met het uitzoeken van de voor u voordelige keuze qua looptijd, maandlasten en belastingen voor uw lease auto. Auto Bijlsma voorziet u van u het juiste advies.

Lage lease kosten
Of u nu een korte looptijd wilt of zo laag mogelijke kosten voor uw lease auto, wij rekenen uit welk leasecontract voor u het voordeligst uitkomt.

Bij Auto Bijlsma bent u ervan verzekerd, dat u het grootst mogelijke voordeel uit uw leasecontract haalt zowel voor wat betreft het fiscale voordeel als de restwaarde van de auto!

Voor meer informatie bel 0512 354321 of email: Opens window for sending emailinfo(at)autobijlsma.nl

RDW

Grote onderhoudsbeurt voor alle merken

van af €175,00

AFSPRAAK MAKEN
0512 364 321

Auto Lease

Auto Bijlsma Auto Lease Surhuisterveen

meer informatie

Voor de beste prijs
bel 0512 364 321

of email info(at)autobijlsma.nl

Contact

Auto Bijlsma
Lauwersweg 18
9231 GR Surhuisterveen

Tel. 0512 364321,
06 4606 0165

Opent scherm voor verzenden e-mailinfo(at)autobijlsma.nl
Opent externe link in huidig schermwww.autobijlsma.nl